Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi30
Bugün Toplam442
Toplam Ziyaret1781537

OĞUZ ADEM SELÇUK'UN YENİ KİTABI BASIMA HAZIR

Karaisalı'nın Etekli Köyünden Oğuz Adem Selçuk , "Karaisalı Kültüründen Kesitler" adlı kitabını basıma hazır hale getirdi.

Yazarımız Oğuz Adem Selçuk, yeni kitabı hakkında ,"Uzun yıllar üzerinde çalıştığım Karaisalı'ya dair araştırma, inceleme ve derlemelerimi basıma hazır kitap haline getirdim. İmkan bulursam en kısa sürede bastırıp halkımızın hizmetine sunmak istiyorum" dedi..

"KARAİSALI'YA SEVDALIYIZ"
Selçuk, Karaisalı üzerinde de şu görüşleri paylaştı:
"Karaisalı doğup büyüdüğümüz, yağmurunda ıslandığımız, soğuğunda üşüdüğümüz, rüzgarında saçlarımızı savunduğumuz, (özlerinde) çimdiğimiz, tozlu-taşlı yollarında yürüdüğümüz, da arının sığırın peşinde koşup yorulduğumuz memleketimiz. Bizi anlayanlar olsa da olmasa da biz doğduğumuz, büyüyüp Büyükşehirlerde ekmek peşinde ömrümüzü tükettiğimiz ama asla unutmadığımız memleketimiz. Bizi sevmeyenler olsa da biz Karaisalı'ya sevdalıyız."

KARAİSALI BELEDİYESİ SPONSOR OLMALI
"karaisalı'yı tanıtacağız" diye seçim propagandasında bulunan yeni Belediye Başkanı Bekir Şimşek'in, bu sözlerine büyük katkılarda bulunacağına inandığımız "Karaisalı Kültüründen Kesitler" adlı kitabına sponsor olmasını bekliyoruz.

KASA BOŞ=SIFIR

Gerçi Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, en son açıkladığı ve belediye binasına astırdığı belediye kasası için (0=sıfır) diye yazdırmıştı, ama yine de bir kitap için gerekli kaynağı bulabileceğine inanıyoruz.

139 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097