Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam429
Toplam Ziyaret1781524

KARAİSALISPOR YENİDEN HAYATA DÖNDÜ

KARAİSALI Kaymakamı Muhammet Huzeyfe’nin de katıldığı tanıtım toplantısı Karaisalı Belediyesi Düğün ve Toplantı Salonunda yemekli olarak yapıldı. Başkan Cavit Namdar, “Karaisalımızın geleceği çocuklarımız için Karaisalıspor’u yeniden kurduk” dedi.

48 yıllık geçmişe sahip Karaisalıspor’un yeni yönetim kurulu tarafından “Tanıtım Toplantısı” gerçekleştirildi.
Karaisalı Belediyesi Düğün ve Toplantı Salonunda yemekli olarak yapılan toplantıya Karaisalı Muhammet Huzeyfe Onur da katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. Yemeklerin yenilmesinden sonra İmam Cumali Gökkaya tarafından Kuran-kerim okundu ve dua yaptırıldı. Sunuculuğunu Ahmet Başgen’in yaptığı toplantı saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşının topluca söylenmesi ile devam etti.
Kürsüye gelen Karaisalıspor Başkanı Cavit Namdar, “Biz Karaisalı esnafı olarak burada iş yapıyoruz. Bundan dolayı Karaisalı’ya borçluyuz. Karaisalımızın geleceği çocuklarımız için Karaisalıspor’u yeniden kurduk. Karaisalıspor demek sağlıklı bir gençlik demektir. Geleceğimiz emanet edeceğimiz gençleri sağlıklı bir şekilde yetiştirmek için “biz” yok, “hepimiz varız” diyerek bu yola çıktık” ifadesini kullandı.
Namdar, toplantıya katılanlara teşekkür ettikten sonra kürsüye davet edilen Karaisalı Kaymakamı Muhammet Huzeyfe Onur, Karaisalı’nın Kızıldağ yaylasında köyler arası futbol turnuvasının yapıldığını ve en çok iki ay sürdüğünü belirterek, ayrıca Türkiye çapında ses getiren tarihi karakucak güreşlerinin de büyük ilgi gördüğünü söyledi.
Kaymakam Onur, “Biz de düşündük ki, aslında benden önceki Kaymakamımız Mert Kumcu da düşünmüş. Başta Cavit Namdar olmak üzere yönetim kurulu üyeleri Karaisalı için toplam 2 ay olan bu sporu sürekli hale getirelim, yaygınlaştıralım dediler. Burada büyük bir stadyumumuz var. Kapalı spor salonumuz var. Ama bir Karaisalıspor düzenli maçlar yapsa ve Karaisalılılar gelip izlese, düzenli bir etkinlik olsa, ekonomide bir hareketlilik olsa, gayet güzel olur. Ve bunun içinde buradaki stadyumumuzun çimlendirilmesi için ödenek talebinde bulunduk. Gerekli her şeyi yaptık” dedi.
Adana’nın ilçelerinden İmamoğlu, Kozan, Pozantı, Karataş, Ceyhan, Aladağ ve merkezde Adanaspor, Adana Demirspor’un spor kulübü faaliyetlerinden örnekler de veren Kaymakam Onur, “Adana’da müthiş potansiyel var. Altyapı var. Bu potansiyel Karaisalı’da da var. Seçimden önce geldiler, oturduk konuştuk. Yöneticilerimiz “Biz yaklaşık yüz bin lira para harcadık, kulübümüzü tescil ettirdik dediler” diye konuştu.
Kaymakam Onur, Karaisalıspor’un futbol, güreş ve voleybol dallarında mücadele edeceğini belirterek, “Karaisalı’nın nüfusu 22 bin. Bu küçük ilçede kulübümüzün bir sporcusu güreşte Avrupa üçüncüsü olacak inşallah. 29 Ekim’de meydanda kutlamalarda güreş etkinliği yapıldı, güreşçilerimiz canavar gibiydiler. Daha fazlasını yapabiliriz. Adana’da merkezde yaşayan 300 bin civarında Karaisalılı var” dedi.
İlçede sporun gelişmesi için ellerini taşın altına koyduklarını ifade eden Kaymakam Onur, herkesin de elinin taşın altına koymasını beklediklerini vurguladı.
Onur, gençlere sahip çıkacaklarını ve bunu da hep beraber yapacaklarını da kaydederek, “Biz bir risk alıyoruz. Ne için? Karaisalı için. Karaisalı kendi iç dinamiğinde gelişecektir. Daha fazlasını istiyoruz. Milyonluk bütçeye sahip bir Karaisalı hayalimizdir. Bunun için bütün iş insanlarımızdan yardım talep ediyoruz. Sizlerden ricamız, Karaisalımıza, Karaisalısporumuza ve gençlerimize sahip çıkmanızdır” şeklinde konuştu.
Kaymakam Muhammet Huzeyfe Onur, kürsüden inmeden önce orada bir yardım kampanyası başlattı ve 600 bin liraya yakın destek sözü aldı. Bazı iş insanları da rakamı daha sonra belirteceklerin söylediler.
Toplantıya Karaisalı İlçe Emniyet Amiri Aziz Karakuş, Karaisalı eski Belediye Başkanı Saadettin Aslan, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, YRP İlçe Başkanı Veli Can Konuk, Belediye Meclis Üyeleri Ali Cengiz Taşçı ve CHP’li Mustafa Eren, AK Parti eski İlçe Başkanlarından Ünal Işık, spor adamı Doktor Uğur Ünaldı, Kızıldağ Güzelleştirme Derneği Başkanı Yakup Özcan ve çok sayıda siyasi, muhtar, işadamları, ve kulübün güreş takımı da yeşil-beyazlı formaları ile tam kadro katıldı.
Toplantı, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

294 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097