Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi28
Bugün Toplam437
Toplam Ziyaret1781532

Adana’da  Altınoran’dan  sanat şöleni

Altınoran Düşünce ve Sanat Platformu tarafından düzenlenen “Etem Çalışkan “ etkinliği görkemli geçti. 96 yaşındaki Çalışkan'nın en son çalışmalarının yer aldığı "Bir Yörük Öyküsü" isimli sergi büyük ilgi gördü.

VAHİT ŞAHİN

Altınoran Düşünce ve Sanat Platformu tarafından “Etem Çalışkan” etkinliği düzenlendi.

96 yaşındaki Çalışkan'nın en son çalışmalarının yer aldığı "Bir Yörük Öyküsü" isimli sergi büyük ilgi gördü.

Başkent Hastanesi Kışla Yerleşkesi Sergi ve Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili olarak Altınoran Düşünce ve Sanat Derneği Başkanı Haluk Uygur, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Bu ülkede şimdiye kadar görülmemiş güzellikte bir sergi...Güzel düzenlenmiş bir belgesel...Etem Çalışkan'ın bilgi ve neşe dolu sohbeti..Ve yüzlerce izleyici.Etkinlikte bir haber duyuldu. Etem Hoca'nın K.Atatürk imzasını ilk kez çizdiği Atatürk Resmi İngiltere'de bir müzayede evi tarafından Birbuçuk Milyon dolar teklifle satın alınmak istiyor, aile bunun için karar aşamasında...Bu demektir ki artık Etem Çalışkan imzası olan herşey çok değerli...Artık " birgün gelecek bir Etem Çalışkan eseri bir ev alabilecek" öngörümün gerçekleşebileceğini de görmekten çok mutluyum. Buradaki duyurum üzerine, kitap rezervasyonu yaptıran arkadaşlar için, antika değeri yaratmak üzere Birden 50 ye kadar numaralanmış kitaba hocanın parmak izini alıp size ulaştıracağz. Düşünün imzası bu kadar kıymetli ise parmak izi ne olur. Çünkü siz bunlara layıksınız.Altınoran bunları sizlerin desteğiyle yapıyor.Sizlerle birlikte olmaktan mutluyum.”

225 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar33.865834.0015
Euro37.658837.8097