Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam493
Toplam Ziyaret1804053

KARAİSALI'YA YENİ ÖĞRENCİ YURDU İÇİN GELDİLER

Başkan Bekir Şimşek, "İlçemize kazandıracağımız öğrenci yurdu ile birlikte öğrencilerimizin yaşam standartlarını artırmayı ve eğitim kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz" dedi.



Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Neslihan Boyan, Gençlik ve Spor Adana İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Müdürü Kemal Orhan ve beraberindeki heyet Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şİmşek'i ziyaret etti.
Başkan Şimşek, konuya ilişkin açıklamasında, şunları kaydetti:
"Bugün, ilçemize önemli bir ziyaret gerçekleşti. Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Neslihan Boyan, Gençlik ve Spor Adana İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Müdürü Kemal Orhan ve beraberindeki heyet ilçemizin en büyük sorunlarından biri olan öğrenci yurdu yapımı için istişarelerde bulunmak ve yer incelemesi yapmak üzere ilçemizi ziyaret ettiler.
Ziyaret sırasında, ilçedeki yurt ihtiyacını ve öğrenci konaklama sorunlarını masaya yatırarak, potansiyel alanları değerlendirdik.
İlçemize kazandıracağımız öğrenci yurdu ile birlikte öğrencilerimizin yaşam standartlarını artırmayı ve eğitim kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz."

151 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar34.158234.2950
Euro36.977637.1258