Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam519
Toplam Ziyaret1804079

MHP İLÇE BAŞKANI ŞEKERCİ'DEN TEŞEKKÜR

MHP'li Ahmet Mahmut Şekerci, "Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen başta Karaisalı Belediye Başkanımız Sn. Bekir Şimşek ve Sarıçam Belediye Başkanımız Sn. Bilal Uludağ ile bu köklü mirasın yaşatılması için çabalayan tüm paydaşlara teşekkür ediy

" />

 

Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Şekerci, 539. Kızıldağ Karakucak Güreşlerinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Şekerci açıklamalarda bulundu:
"Karaisalı Belediyesi ev sahipliğinde, Sarıçam Belediyesi ana sponsorluğunda düzenlenen 539. Geleneksel Kızıldağ Karakucak Güreşlerimizi tamamladık.
Adana Valimiz Sn. Yavuz Selim Köşger, milletvekillerimiz, MHP MYK Üyemiz Sn. Mustafa İzgioğlu, MHP Adana İl Başkanımız Sn. Yusuf Kanlı, AK Parti Adana İl Başkanımız Sn. Ozan Gülaçtı, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanımız Sn. Cem Tutsoy, Karaisalı Kaymakamımız Sn. Eda Sel Güdek, Pozantı Kaymakamımız Sn. Ekrem Güdek, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanımız Sn. Osman Kurdak, ilçe belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, ocak başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve teşkilatımız ile etkinliğe katılarak, er meydanında ki güreşleri birlikte takip ettik.
Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen başta Karaisalı Belediye Başkanımız Sn. Bekir Şimşek ve Sarıçam Belediye Başkanımız Sn. Bilal Uludağ ile bu köklü mirasın yaşatılması için çabalayan tüm paydaşlara teşekkür ediyorum."

124 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar34.158234.2950
Euro36.977637.1258