Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam449
Toplam Ziyaret1804009

ZEYDAN KARALAR,”ALTIN KOZA, ADANA’NIN DEĞİL TÜRKİYE’NİN MARKASIDIR”

Bu yıl artan enflasyonu da dikkate alarak ödül miktarlarını da artırdıklarını kaydeden Karalar, bu festivale ayrılan bütçe ile ilgili gelen çeşitli eleştirileri de yanıtladı. Karalar, “Ortaya konulan değerlere bakarak bu para işlerini hiç konuşmamak

Vahit Şahin

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve  Zeydan Karalar, Altın Koza Film Festivalinin sadece Adana’nın markası olmadığını aynı zamanda Türkiye’nin bir markası olduğunu söyledi.

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin basın toplantısında konuşan Festival Onursal Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,”Bizim yaptığımız her iş Adana içindir. Adana’da ne tür zenginlik varsa onları tanıtma bizim işimizdir. Biz bu hizmetleri büyük bir gururla yapıyoruz” dedi.

Yapılan işin yanında ortaya oyulan değerin de çok üstünde maddi ve manevi katkılar yapıldığına dikkat çeken Karalar, bu festivallerde Adana esnaflarının da ticaret yaşamının da kazandığını söyledi.

Bu yıl artan enflasyonu da dikkate alarak ödül miktarlarını da artırdıklarını kaydeden Karalar, bu festivale ayrılan bütçe ile ilgili gelen çeşitli eleştirileri de yanıtladı. Karalar, “Ortaya konulan değerlere bakarak bu para işlerini hiç konuşmamak lazım” dedi.

Sinemayı halkın ayağına götürdüklerini, köylerde, mahallelerde ve ilçelerde film gösterimlerinde bulunduklarını söyleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Halkın ayağına gitmek bu değil midir?” dedi.

Çeşitli jeneriklerin izletildiği basın toplantısında Festival Yürütme Kurulu Başkanı Menderes Samancılar, Yürütme Kurulu Üyeleri Nebil Özgentürk, İsmail  Timuçin, Altın Koza A.Ş. Genel Müdürü ve Yürütme Kurulu Üyesi Hüseyin Orhan ve ayrıca Danışman Esin Küçüktepepınar ve Mehmet Açık festivalle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

 

70 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar34.158234.2950
Euro36.977637.1258